|

Čudovite lokacije za predporočno fotografiranje v Sloveniji

Pomlad se počasi prebuja, s tem pa tudi naša sezona predporočnih fotografiranj. Drage bodoče neveste in ženini, kosmatinci in najmlajši člani družinic, komaj čakava, da se srečamo pred objektivom!

Medtem ko vedno znova z veseljem obiskujeva vaše najljubše lokacije, ki so vam pri srcu, in jih sami izberete za predporočno fotografiranje, so vam posebne in nosijo vajino zgodbo, pa včasih kakšen namig tudi pride prav.

Zato sva sestavila seznam skritih in malo manj skritih kotičkov v Sloveniji, ki vam bo pomagal z lažjo odločitvijo za izbiro lokacije za predporočno fotografiranje v naši prečudoviti Sloveniji! <3

Ena izmed najinih priljubljenih in manj skritih lokacij je definitivno
JEZERO JASNA IN PRELAZ VRŠIČ

Jezero Jasna je sicer zelo popularna lokacija in precej obljudena, ampak nekaj kotičkov ostaja skritih in prelepih, prav to velja tudi za prelaz Vršič.
Oboje je čudovita lokacija za vse, ki ste hribolazci po duši ali pa gore le radi občudujete.

ČRNO JEZERO

kot del Pohorja, nekoliko naprej od Treh kraljev je skriva Črno jezero. Do njega se sprehodimo po urejeni peš poti, nekoliko dvignjeni leseni platformi, ni preveč obljudeno, čudovito je v vseh vremenskih pogojih. Zares prelep košček narave.

SLAP RINKA IN LOGARSKA DOLINA

Slap Rinka nas najprej čisto malo zmatra, da pridemo do njega po urejeni poti, potem pa nas prijetno ogladi s svojim prščem in prelepo lokacijo. Polja Logarske doline po super postanek, po ”težkem” 5/10min dolgem sprehodu nazaj v dolino.

FOTOGRAFIRANJE S KONJI NA RANČU OKORN

Predporočno fotografiranje s konji

Z rančem Okorn že več let sodelujemo in z njihovimi konji prirejamo fotografiranja za družine, pare in otroke.
Fotografiranje je primerno za vse, ki imate radi konje in se jih ne bojite. So izredno prijazni, prelepi in potrpežljivi. Čudovit način, da se še nekoliko bolj sprostita in prepustita tem elegantnim bitjem.
Otroci prav tako zelo uživajo v njihovi družbi. Aja, spotamo se še fotografiramo 😉 Ves čas fotografiranja pa je za pomoč in dodatno varnost prisoten še pomočnik z ranča, ki konje pozna.
Predlog – uživajta še nekoliko dlje in se odpravita še na uro vodenega jahanja!

DOVŽANOVA SOTESKA

Čudovita soteska nekoliko naprej od Tržiča. Prelep umik pred poletno vročino, nudi lepe urejene poti ob reki, razglede in za pogumne skok v
vodo 😉

Nanos


prelepa planota, ki ima precudovite sončne zahode, široke razglede, dostopna je z avtomobilom in toliko skritih kotičkov, da jih ni moč obrati vse v enem fotografiranju.

….
Ne, nisva našla samo teh nekaj lokacij, celoten seznam prejmeta na email, vtipkajta ga sem spodaj in avtomatično ga bosta prejela v elektronski poštni predal!