Poročna foto knjiga

4
5
6
7
8
9
10
1
2
3

Izpolnita spodnji obrazec in v trenutku prejmita katalog foto knjig na svoj email!

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako dolgo poteka izdelava foto knjige?

Odvisno je od večih faktorjev. Za prvo oblikovanje potrebujeva do 5 delovnih dni, nato vam ga pošljeva v predogled. Vključene so do tri korekcije. Nato pa izdelava in dostava foto knjig traja med 5-14 delovnih dni.
Povprečno od trenutka, ko so fotografije pri nama, do prejema vaše foto knjige mine okvirno 1 mesec.

Ali nama lahko naredita tudi izbor fotografij?

Seveda! Izbor je po mnenju parov, vedno najtežji del. Seveda je odločitev na vas ali želite fotografije izbrati sami ali pa vam pri tem pomagava. Z veseljem vam pripraviva tudi izbor, ki ga nato sami nekoliko prilagodite – npr. dodate fotografije družinskih članov, pa svoje najljubše fotografije,… Popolnoma se prilagodiva vašim potrebam in željam.

Želim foto knjigo za družinske spomine, ki smo jih naredili s telefonom, nudita tudi to?

SEVEDA! V katalogu imava predstavljenih tudi nekaj foto knjig, ki so izvrstne za družinske spomine. V kolikor imate izbor že narejen, nama pošljite fotografije, lahko vam pa pomagava tudi pri izboru le teh. Seveda knjigo oblikujeva in vam oblikovanje pošljeva v potrditev.
Izdelava le te je nekoliko hitrejša kot poročne knjige.

Potrebujeva pomoč in razlago pri izbiri!

Z veseljem! Na kratkem zoom sestnku vam bova razložila vse potrebno, da boste z lahkoto razumeli vse nove terminologije kot so “layflat poročna foto knjiga”, razliko med različnimi načini vezave, pokazala vam bova različne papirje in tiske ter odgovorila na vsa vaša vprašanja, da bo vaš izbor knjige čim bolj lahkoten.