Poročna foto knjiga

poročna foto knjiga

Poročna foto knjiga – z zgodbo vajine ljubezni.


Natisnjeni spomini imajo dušo. Fotografija, ko jo primemo v roko ima poseben občutek. Posebno vrednost.

Foto knjige in tiskane fotografije imajo tudi v najinem srcu posebno mesto. Prepričana sva, da so fotografije namenjene, da jih primemo v roko, stisnemo k srcu.

Foto knjige hranijo le najlepše spomine, tiste ki ne smejo nikakor ostati pozabljeni na elektronskih napravah, v žičkah USB ključkov,…

Vse te fotografije, v katere ste verjetno že investirali nekaj denarja si zaslužijo, da jih primete v roke, občutite in se vrnete nazaj v tiste trenuke, vedno znova in znova. Popolnoma v vašem stilu!

Za vsako fotografijo je svoja zgodba.

Zavedava se, da je foto knjiga zares posebna dediščina, ki jo ustvarjamo v življenju, in tako kot pri ostalih stvareh, vsak piše svojo zgodbo na drugačen način.

Zato sva za vas ustvarila ta širok katalog foto knjig, v katerem boste našli točno tisto knjigo, ki bo že na platnici pripovedovala vašo zgodbo, na način kot jo živite samo vi!

Katere fotografije si želiš videti v svoji foto knjigi, ko jo boste odprli čez 2 leti?

Začeti z izborom fotografij?

Kaj predlagava midva?

Kakšni so koraki?

In podobna vprašanja (oz. odgovori nanje).

Na vseh korakih vama svetujeva, da bo vajina foto knjiga čudovita, proces izdelave pa lahkoten in preprost.

Izdelava poročne foto knjige

Poročne foto knjige so nekaj izjemno posebnega. V njih hranimo spomine naših najlepši dni, najljubših ljudi, sreče in ljubezni.

Ko pomislita na poročno foto knjigo, v njej verjetno že vidita, katere fotografije si bosta želela vsakič znova gledati v njej, kateri spomini so vama najpomembnejši,…

V ponudbi imava celotne predstavitve knjig, ki bodo v svojem jedru nosile te spomine in vidva pa si izberita tisto, ki s svojimi karateristikami in izgledom odraža to kar sta vidva. To, kar ste vi.

Na kaj sva bila pozorna pri izbiri knjig v ponudbi? Na vrhunsko kvaliteto tako tiska kot izvedbe. Na dolgo življenjsko dobo, ki bo presegla več generacij. In zadnje – na to, da knjigo lahko prilagodite svojemu življenjskemu stilu in željam.


Koraki oblikovanja in izdelave foto knjige

 • IZBIRA FOTOGRAFIJ IN KONZULTACIJA
  Izbor fotografij je prvi del v izdelavi foto knjige obenem pa tudi najtežji. Prvi izbor fotografij vam predlagava midva, le tega pa lahko po želji spremenite in dodate svoje najljubše fotografije. Obenem pa vedno predlagava zoom/osebno konzultacijo, kjer vam odgovoriva na vsa vprašanja in pomagava pri izbiri knjige
 • PRIČETEK OBLIKOVANJA
  Glede na št. fotografij določimo št. strani v knjigi. Priporočava do 2 fotografiji/stran. Oblikovanje vam pripraviva v roku 5 delovnih dni in vam ga pošljeva v pregled.
 • 1.KOREKTURE
  Prvo verzijo oblikovanja pregledate in po potrebi uredimo željene popravke, menjave in spremembe. Na voljo imate do tri korekture. Dodatne so za doplačilo 35€/korekturo.
 • IZDELAVA
  Ko je oblikovanje dokončano gre foto knjiga v izdelavo. Jupii! Rok izdelave je odvisen od posamezne knjige.
 • DOSTAVA
  Knjiga najprej prispe k nama, kjer preveriva ustreznost in kvaliteto, nato je pripravljena na prevzem ali pošiljanje k vam!

Poročne foto knjige so nekaj izjemno posebnega. V njih hranimo spomine naših najlepši dni, najljubših ljudi, sreče in ljubezni.

Kolikokrat odprete fotografije z USB ključka in jih pogledate. Pa fotografije z izletov in dopustov, ki jih hranite na telefonu? Fotografije otrok, ki so na mnogih mapicah po računalniku? Spomini so tisti, ki ostanejo in ki jih radi primemo v roke, prelistamo in se potopimo nazaj v tisti trenutek.

Z babico smo se mnogokrat zatopili v zgodbe ljudi in dogodkov v njenih foto albumih. Ti spomini, ki smo jih delili z njo so še sedaj posebni in pomembni. Svoje poročne fotografije sva zato spravila v foto knjigo, ki kraljuje na polici. Včasih ko grem mimo jo rahlo pobožam in občutek imam, da sem bližje tistemu dnevi in spominom, ki sva jih ustvarila. Zraven knjige je shranjen tudi ključek (en izmed neštetih rezervnih kopij), do katerega pa nikakor nimam takih občutkov.

Prejmite katalog s foto knjigami

Vpišite svoj kontakt in poslala vama bova katalog s foto knjigami ter celotno ponudbo tiskanih izdelkov.

Detajli in kakovost

Spomini, ki ne zbledijo.

Družinska dediščina, ki bo trajala več generacij.