|

Zakaj je predporočno fotografiranje pomembno na poročni dan?

Ne marata se ravno fotografirati, mogoče mislita da nista med najbolj fotogeničnimi ljudmi, ali pa konstantno razmišljata o tem ”kam dam roke” ? Tale zapis je samo za vaju! 

Do sedaj nama je VSAK, res vsak par zaupal njuno skrb – ”ne marava se preveč fotografirati”; ”nisva med najbolj fotogeničnimi”; ”a to predporočno fotografiranje mora bit?” in podobne stvari, ki nama narišejo nasmeh na obraz. Ker vas vse zelo dobro razumeva! Tudi midva imava to ves čas na jeziku 😉

Če sta tudi vidva imela kdaj take misli, berita dalje…

Prav zaradi teh stavkov, misli in občutkov je predporočno fotografiranje tako zelo ključnega pomena.

Bodisi če sva midva vajina fotografa, ali pa kdo drug, po vsej verjetnosti se razen na kavici (pa še to v 2020/21 virtualni) verjetno nismo še srečali. Tudi midva sva pred vsakim prvim sestankom nervozna – razmišljava kako bo, se bomo ”zaštekali”, kaj če rečeva kaj hecnega,…
Če pa se pripravljava, da bo nekdo drug fotografiral naju, pa je ta nervoza še dvakrat večja 😛

Seveda v pravi fotografski družbi hitro pozabiš, da je objektiv usmerjen ravno v vaju.


Anjina babica je vedno govorila – vaja dela mojstra.
Predporočno fotografiranje je namenjeno predvsem sprostitvi, zabavi, uživanju in spoznavanju en drugega – fotograf vaju kot par in vajine interakcije in želje, ideje.
Vidva pa fotografa, njegov/njen/njun način dela, smernic, idej,…

Otroci in živali so zelooo vabljeni na predporočno fotografiranje.
Zakaj? Iz enakega razloga – da fotografa/naju spoznajo, vidijo, da je fotografiranje eno samo igranje in zabava, obenem pa sem in tja dobijo še čokolado na koncu (seveda, če se starši strinjate 😉 ). Tako na poročni dan tudi njim nisva neznanca in nama zaupajo kakšen iskriv ali nagajiv pogled več!

Na koncu pa še pred poroko vidita izdelek – vaju na fotografijah, na tej točki si oddahneta in rečeta – WAW, to sva MIDVA!? :O <3

Na poročni dan je tako vsa ta trema pozabljena, prepustita se lahko čudovitim občutkom ki vama jih bo tisti dan pričaral.

Predporočno fotografiranje je super tudi za testiranje frizure in makeup-a. Na ”terenu” ga preizkusiš kako se v njem počutiš, kako ti pristoji in kako izgleda na fotografijah. Tako lahko pred poročnim dnem še vedno kaj dodelaš in spremeniš, da bo zares popolno.

Predporočno fotografiranje je tudi super ‘zmenek’. Pare vzpodbujava, da si za lokacijo izberejo njun najljubši kraj, lokacijo prvega zmenka, morda prvega poljuba ali pa nekaj, kar ju zbližuje. Pa naj bo to domači vrt, slap Savica ali pa Moderna galerija.

V kolikor pa nimata specifičnega kraja, vama noben ne pade na pamet ali pa vaju združuje moto – ”najlepši kraj je tisti, kjer sva skupaj” pa vama bova nekaj čudovitih skritih in manj skritih kotičkov predlagala tudi midva!

Povzetek?
Sproščenost je ključ do čudovitih fotografij! 😀

Oglejta si galerijo predporocnih fotografiranj iz preteklih let TUKAJ.

Veseliva se vaju spoznati.
Anja & Blaž