Vajin poročni album bo…

Odražal vaju,
vajino iskrico,
kreativnost,
esenco in
povezanost.

Vsaka knjiga ima svojo zgodbo. Vsak par še toliko bolj. Najine fotografije lovijo to zgodbo. Intuitivno in z občutkom za detajle sestavljava celotno zgodbo preko fotografij.

Poskrbela bova, da bosta brez skrbi, se lahkotno prepustila dogajanju, uživala in si delila trenutke sreče, ki bodo ostali z vama celo življenje.

Iskrenost. Zaupanje. Minljivost.

Stati pred fotoaparatom zahteva veliko mero zaupanja. Med nami se brezkomprosmisno zgradi poseben odnos. Varen prostor, za vaju, da nama zaupata z najbolj intimnimi čustvi, igrivostjo, svojo osebnostjo,… in poseben prostor v teh trenutkih za naju kot fotografa, da to uloviva v fotografije.

Za naju je to zaupanje, ki ga prejmeva od vas nekaj najlepšega in štejeva si v čast in nepopisno srčno srečo, da z nama delite to in nama zaupate “večen obstoj” teh trenutkov.

Kaj lahko pričakujeta, ko naju izbereta kot poročna fotografa?

NEOPOLNI POPOLNI TRENUTKI, brez napornega poziranja in prisiljenih poz.

Nama verjameta, da nama vsak par zaupa, da nista najraje pred fotoapartom, da nista fotogenična, ipd… ?

Res. Čisto VSAK!

Namesto, da se osredotočamo na “popolno pozo”, se prepustita en drugemu, uživanju v trenutku, spominih, ki jih ustvarjata skupaj v tem dnevu. Midva pa vama bova tekom dodala kakšno besedo napotka.

Naj bo vajin dan in fotografiranje prežeto z vajinimi vrednotami, vajinimi iskricami, srečo in trenutki, ki si jih je vredno zapomniti.

Tukaj sva za vaju na vsakem koraku, od prvega emaila, do predaje foto knjige. Želiva, da so vajine želje (u)slišane, na voljo sva vama za kakršno koli pomoč in nasvet. Ni lepšega, ko to, da sta na koncu navdušena nad celotno izkušnjo!
Zaslužita si čudovit dan in fotografije, ki bodo to odražala!
Tukaj sva za vaju

ČEZ CELOTEN PROCES

Skupaj sta prišla do sem, zakaj ne bi uživala in se prepustilia?

Prepustita se, uživajta, bodita vidva!

Kako pomembna vama je fotografija? Kdo so tisti ljudje, ki jih želita imeti ob svoji strani na vajin poročni dan?

Kaj je tisto kar si želita ohraniti za vedno? Občutiti ko odpreta svojo foto knjigo s poročnimi fotografijami čez 5,10 let?

“Piševa vama s polnim navdušenjem in še čisto pod vplivom čustev (dodatno še z muskelfibrom in Ajda brez glasu). Kar ne najdeva besed, kako opisati najino hvaležnost vama. To da sva izbrala vaju kot najina fotografa, je bila najboljša odločitev. Z enimi ljudmi preprosto klikneš!

Na sam poročni dan sta bila vsepovsod in hkrati nikjer. Anja, hvala ti, da si bila pred začetkom cerkvenega dela kar moja družica in skrbela še za mojo obleko. Blaž, res si znal poskrbeti, da je bila priprava na poroko pri Domnu pristna in sproščena. Čeprav si takšnega vremena res nismo predstavljali, sva kar kmalu pozabila ne ves beden dež in poplave. Naj poveva, da sta s svojo pristnostjo in profesionalnostjo navdušila tudi svate. Upam, da zaradi svoje požrtvovalnosti zavoljo najinih slik nista zbolela!!!

Glede na težke okoliščine za fotografiranje pa se je še dodatno potrdilo, da je predporočno slikanje super zadeva. Pri tem poudarjava, da je šlo res za težke okoliščine (premočeni čevlji, premočena tla, nizke temperature in neprestan dež), pri čemer so slike z dežniki in meglicami vseeno top, kot je bilo lahko razvidno iz ene slike na fotoaparatu! Na predporočnem slikanju sva že pred samimi najpomembnejšim dogodkom dobila potrditev, da sta res fotografa, ki nama ustrezata. Počutila sva se super in pred objektivom dejansko uživala v nama najljubšem habitatu – hribih, kar je za naju (še posebej Ajdo) resnično nepričakovano.
Hvala vama za vse.

Ajda in Domen, Lisjak na jasi

VAJINA IZKUŠNJA

01.

Spoznajmo se

Zaupajta nama vajino zgodbo

Prvi korak je sestavljen iz večih malih korakov. O vajinega prevega emaila, predstavitvi ponudbe in sestavi popolne kolekcije, ki bo ustrezala vajinemu dnevu, do sestanka ob kavi – kjer poklepetamo, o vaju, vajinem poročnem dnevu in razbijemo prvi led.

02.

Podpis pogodbe

Vajin datum je rezerviran
S podpisom pogodbe in
plačilom are

03.

Pred poroko

Predporočno fotografiranje
in drugi detjali

če se odločita za predporočno fotografiranje se odpravimo na izlet na vajino najljubšo lokacijo v Sloveniji.
Pred poroko vama pošljeva tudi vprašalnik o točnih detjalih, časovnici,… da sta na poroki popolnoma mirna – ker midva veva vse potrebno.

04.

Poročne fotografije

Fotografije vama dostaviva
Mini izbor v naslednjih dneh po poroki na spletni galeriji
Končno galerijo prejmeta na spletni galeriji (ki jo lahko preprosto delita z najdražjimi) in na USB Ključku

05.

Poročna foto knjiga

Kraljica med knjigami bo v vajini družini pravi generacijski zaklad!

V kolikor se odločita za foto knjigo, ob predaji končne galerije začneva z oblikovanjem, ki vama ga pošljeva v potrditev, določita št. strani in izgled,…
Ko je knjiga končana, vama jo osebno izročiva ali pošljeva po pošti.

FOTOKNJIGE

Mnenja parov

in njihove iskrene izkušnje

Špela in Aleksander

Več kot odlična fotografa, ki se popolnoma zlijeta s svati. Polna idej in nasvetov, da se lahko sprostiš pred objektivom, med poroko pa pravzaprav pozabiš, da te fotografirata. Nad končnimi fotografijami sva bila več kot navdušena. Anja in Blaž zares izvrstno opravita svoje delo!

Diana & Ivan

Definitely recommend Anja & Blaz! We eloped for our wedding, and they made this day amazing. They are super friendly, responsible and target-oriented. We had a meeting before to discuss details, she basically planned all the process where we will go. My husband is not comfortable around camera, she managed to break that ice. Most important is that they really went an extra mile with some problems we had not related to exact job. We’re extremely grateful.

Above and Beyond!! Anja was beyond amazing and enabled the most amazing engagement for my fiancé and I. Anja stood out from the beginning when comparing other photographers by her genuine care and consideration and kind heartedness. She helped me on location, traditions, advice and made everything go off without a hitch. I genuinely would not have had near the amazing engagement I did without Anja. And the pictures!! Anja is extremely talented and we love our photos. Please look no further than Anja for the most amazing engagement (or I’m sure anything else) photographer you will be so happy you did.

Robert & Sarah

Pogosto zastavljena vprašanja?


V kolikor je vajin datum v soboto v mesecih MAJ-SEPTEMBER priporočava rezervacijo datuma 1 leto vnaprej. Za datume med tednom oz. v ostalih mesecih priporočava nekaj mesecov prej. Datumi se izredno hitro zapolnijo, zato priporočava, da rezervirata svoj datum takoj, ko ga dokončno določita.

Anja prihaja iz Gorenjske, Blaž pa z Dolenjske. Skupaj živiva na dolenjskem v bližini Trebnjega. Poroke fotografirava po celotni Sloveniji.

Dogodke fotografirava na način, da se z njimi zlijeva, se trudiva biti čimbolj neopazna. Slediva intuiciji in občutku dogodka. Delava na način, da je za vaju (in svate) čimbolj prijeten, da uživata in se imata več kot odlično.

Žal ne. Vsak fotograf ima svoj način obdelave, svoj stil. Zato priporočava, da poiščeta stil fotografa, ki vama je najbolj pisan na kožo.

DA! Foto knjige so ena izmed najinih velikih strasti. Na voljo imava več različnjih knjig, tako da bosta zagotovo našla točno tako, ki bo ustezala vajinemu življenskemu stilu ali stilu poroke. Več o knjiga si lahko prebereta v enem izmed zavihkov.

Absolutno! Osebni stik nama je zelo pomemben. Želiva vaju spoznati, slišati vajine želje in poklepetati o vajini zgodbi ter poroki.

Vaju zanima več?

PIŠITA NAMA!

Imata še kakšno

VPRAŠANJE?

Z veseljem vama odgovoriva! Pišita nama preko obrazca ali nama pošljite email na info@anjablaz.com

PIŠITA NAMA