Ljubezen je že sama po sebi čudovita stvar, praznujemo jo vsak dan, nekoliko bolj pa še na valentinovo, 14.februarja. Je lahko kaj še bolj romantično kot poroka, obljuba večne ljubezni, na dan zaljubljencev.

Če se želite v stilu, razkošju in čudovitemu razgledu poročiti v Ljubljani je hotel Intercontinetal definitivno prava lokacija za vašo poroko. Interierji nudijo čudovite kulise za fotografiranje z modernim in prefinjenim vzdušjem. Osebje točno ve, kaj počne, to pa počne strokovno in dovršeno. Kot fotografa sva bila zares navdušena tudi nad celotno organizacijo čudovitih organizatorjev E-poroka. Poskrbeli so zares za vse in še kaj, obenem pa ju skoraj ni bilo opaziti. Vse pohvale in seveda zelo priporočava, če razmišljate o organizatorju poroke!

Intercontinental Ljubljana ima čudovito teraso na samem vrhu hotela, tam se je odvila tudi večerja in zabava po njej. Razgled z vrha je fenomenalen, žal smo zaradi kratkega februarskega dne in poznim obredom zamudili spektakularni sončni zahod na vrhu, nas je pa pobožal s sončnimi žarki med samim obredom poroke. Vi presodite, kaj je bolj romantično. Sicer pa Ljubljana v svojih nočnih barvah, neskončnih lučeh prav tako ne razočara. Za fotografiranje smo tako skombinirali teraso, nočne luči ljubljane in čudovit interier kafička oz. lounge prostora, ki je bil kot nalašč za kratek oddih mladoporočencev in ustvarjanje simpatičnih fotografij.

Za glasbo je poskrbel DJ Tomy Vertigo, za animacijo pa Haris Zulić (a ste vedeli, da dela na Radiu 1?! 😀 ).
Večer sva zaključila s tortico izpod spretnih rok Torte Bella.
Organizacija: E-poroka

Share this story
Back to portfolio