Intimna poroka v objemu narave

Letos je definitivno leto, ki si ga bo vsakdo zapomnil. Nama bo definitivno ostala v spominu poroka Pie in Martina, njunega izvirnega poročnega dneva, ki je popolnoma odražal njuni osebnosti.

Že na predporočnem fotografiranju, ko smo se hladili v reki Idrijci in srkali še bolj hladno pivo smo se super ujeli. Poroka je potekala zgolj nekaj tednov oz. cca mesec po odprtju občin, omejitve so bile še vedno prisotne, število ljudi sta morala zmanjšati, kot še mnogi drugi pred in za njima. Kljub vsemu pa sta sama zorganizirala čudovit poročni dan, z vsemi detajli, postavitvami, dekoracijo,… Poročila sta se pod obokom v njunem zeliščnem vrtu, med sadnim drevjem in s čudovitim razgledom na okoliške hribe in doline.
Sanjsko za pop… 😀 <3 Midva sva že skoraj rezervirala plac pri njima 😀 Če nič drugega za vavčerje porabit in šotorit tam 😀
No, da se ne bomo preveč oddaljili od bistva – čudovita lokacija!
Kot vedno nas je dež strašil en teden prej, rezervni načrti so bili nastavljeni in pripravljeni v različnih verzijah, na sam poročni dan pa? – Seveda kot se spodobi sonce, toplota, nekaj oblačkov, da je bilo nebo še nekoliko lepše.
Po civilnem obredu je sledila pogostitev zunaj pod šotorom, ob katerem se je na odprtem ognjišču kuhala večerja. Ogenj pa je pričaral čudovito vzdušje še skozi celo noč.
Pia in Martin sta izredno povezana z naravo, ki ju obdaja, vse to se je odražalo na njuni poroki.
Portretno fotografiranje smo izvedli nekoliko pred sončnim zahodom pod gričkom na katerem je bila poroka, ob ruševinah stare cerkve, ki nam je dala čudovito kuliso.
Za vse, ki dvomite v to, da je lahko poroka v vašem domačem okolju čudovita, ali še bolj čudovita, saj je to vajin dom, si nujno oglejte to galerijo! <3

Nevestina obleka: Sanjska obleka

Share this story
Back to portfolio