Za dežjem vedno posije sonce. Ta rek je bil zares točen na poročni dan Vanje in Timoteja.
Cel teden je lilo vsak dan, za soboto je bilo napovedano enako. Zjutraj nas je po urniku pričakala ploha, potem pa presenečenje – sonce je na kratko pokukalo izza oblakov! WAW! Tole bo še zanimivo sva si rekla.
Uredili smo ”first look” neveste in ženina na pokriti terasi, saj je kljub kančku sonca, še vedno padal dež.

Civilni obred so organizatorji prestavili v notranje prostore, ki so zares čudoviti in topli, prijetni in moderni. Zares čudovito vzdušje. Tudi metanje cvetja je bilo v notranjih prostorih (juhuu!), to je bilo za naju nekaj povsem novega in res vrhunskega! Na svojo pot naj nevesta in ženin stopita v rožicah, pa kljub temu če je to v notranjih prostorih.

Rezervni načrt fotografiranja zaradi dežja je bil uporaba dežnika in interierja restavracije Šobec, terase,… (vseh lepih suhih površin torej). Nakar na močno posije sonce!!! Zagrabila sva opremo, nevesto in ženina (za vsak slučaj tudi dežnik) ter zdirjali loviti sončne žarke ob čudovito jezero, ki krasi Šobec.
Še sedaj čutim adrenalin, ki naju je prežel ob pogledu na sončne žarke in dejstvo, da jih moramo izkoristiti, ker ne vemo koliko časa bodo trajali – 5min? 20min? 1min? celo uro?
V trenutkih, ko imaš plan A, plan B, plan C, se pojavi plan D – sonce! <3 Definitivno ga sprejmeš in uživaš v njem ter zadihaš čist sveži zrak, ki ga občutimo samo po dežju.

Fotografiranje je bilo res čudovito, sproščeno, zabavno, ljubeče, tako kot sta Vanja in Tim. Njuna ljubezen se čuti na kilometre daleč. Njuni najbližji pa jo še pomnožijo. Zares polno gostoljubja, domačnosti, sproščenosti in uživancije.
Kljub koronskim omejitvam je bila zabava vrhunska, otroci utrujeni od plesanja, njihovi starši pa še nekoliko bolj ;P

Vsem, ki razmišljate o poroki v Šobcu – definitivno priporočava!
Organizacija: Chic Weddings
Glasba: Ansambel Aufbiks

Share this story
Back to portfolio