Poroka v Galeriji Okusov v Novem Celju naju je zares očarala!
Kako se je vse skupaj začelo?
L+G sva spoznala na kavi, zgolj kakšen teden pred samo poroko in smo v ”koronskem duhu” klepetali in kavo pili na terasi kafiča.
(priporočila sta naju njuna dobra prijatelja M&D – fotografa in par, ki sva ju fotografirala pred nekaj leti  (Definitivno si poglejte, kaj ustvarjata TUKAJ!))

Zgodba L+G je zares čudovita. Poroka v Galeriji Okusov pa popolnoma v njunem stilu – elegantna, sproščena, polna smeha in čudovito organizirana. Pika na i seveda že iz imena – vrhunska kulinarika in unikatni okusi.

V zgodnjem popoldnevu smo se srečali v hotelu A, kjer so priprave že potekale v polnem zagonu! Njihove sobe so moderne, svetle in atraktivnega videza, kar doda super kuliso za fotografije, tako detajlov kot samih priprav.

Civilni obred v Galeriji Okusov je bil prvotno načrtovan v zunanjem delu a nas je cel dan spremljam dež, zato se je prestavil v notranjo dvorano. Obokan prostor z ambientalno svetlobo je ustvaril intimno in toplo vzdušje, kjer sta si ženin in nevesta obljubila svojo večno zvestobo.

Po pogostitvi smo se odpravili na fotografiranje v Dvorec Novo Celje. Tam sva bila prvič in – waw naju je popolnoma navdušil! Takrat (morda pa tudi še sedaj) so sobe krasila moderna umetniška dela. Osrednje stopnišče s svojimi pastelnimi toni, svetloba ki se je difuzno spuščala v prostor, ogromna vrata med sobanami,… Kotičkov in prostorov za fotografiranje je bilo ogromno, če nas nebi čakali svatje, bi lahko tam preživeli celo popoldne.
Baročno in moderno – Tradicionalno in drzno! Z eno besedo, brezčasno.

Večer smo zaokrožili z veliko plesa, druženja, dobre hrane in vesela do ljubezni, ki je rekla ”da”!

Če povzameva, je bila to ena izmed najinih najljubših poročnih zgodb letošnjega leta. Vsaka je zelo posebna, vsaka nosi svojo preteklost in prihodnost, ta je ena izmed njih, ki ostane v srcu. <3

Imejte se še naprej radi!

Čudovito cvetje: Zgodbe iz Cvetličarnice
Lokacija: Galerija Okusov

Share this story
Back to portfolio