Ljubezen do gora, en do drugega in njunih najbližjih so pričarali tisto pravo vzdušje, na katerega smo čakali ves ”koronski” čas.

Poroka na Krvavcu Anite in Aleša je bila definitivno ena izmed tistih, ki jih ne bova pozabila.
Ljubezen do gora, narave in en do drugega sta potrdila najprej na civilnem obredu na plaži hotela Krvavec, nato pa še cerkveno pred kapelico nekoliko višje na pobočju.

Nekako tako, kot je za vse poroke značilno, smo cel teden spremljali vreme, od neviht, dežja, še več dežja smo na koncu doživeli sonce, nekaj kapelj dežja (to je baje za srečo in veliko otrok oz. denarja, kakor koga vprašaš), vse ”da”-je sta si dahnila zunaj, pod čudovitim sončnim nebom (tako čudovitim, da smo se ga spominjali še nekaj dni po tem, skupaj z alo vera gelom in CBD mazilom za blažitev sončnih opeklin ).

Za portretno fotografiranje smo se odpravili kar na Zvoh! Wow, no to je bila adrenalinska vožnja (hvala, nevestina priča!). Gor nas je pričakala megla, nekaj pršca, smo tudi to izkoristili in se pozabavali v dani situaciji. Ob spusti pa – kot bi ga pričaral, sonček! Hitro smo se izkrcali na vrhu 6 sedežnice (za tiste, ki ste že kdaj tam smučali verjetno poznate čudovit razgled v vse smeri!) in izkoristili vreme še za nekaj portretnih fotografij.
Dogodivščino smo zaključili direkt na cerkveni poroki, žur pa nadaljevali v hotelu Krvavec!

Cvetlice in dekoracijo je priskrbela Marja iz : M detajl
Organizacija in lokacija: RTC Krvavec

Share this story
Back to portfolio