Mednarodna poroka na Gradu Sevnica.

Poroka B+J je bila prav posebna. Belgijsko-Slovenska poroka na Gradu Sevnica.
Te poroke še dolgo ne bova pozabila – iz več razlogov!
En izmed njih ne definitivno ta, da je bilo to prvič, ko sva doživela, da se je ura obredov popolnoma spremenila zaradi prilagoditve vremenu. Civilni obred je bil namreč zunaj na grajskem vrtu in napovedane padavine bi ga prestavile v notranje prostore, zato se je na predvečer poroke časovnica čisto spremenila in uro cerkvenega in civilnega obreda popolnoma obrnila okoli. Zvezde so se poklopile, vsi – tako župnik kot matičarji so imeli časovno razpoložljivost in vreme jima je bilo naklonjeno še cel dan! Med cerkvenim obredom je deževalo, potem pa nič več.
Civilni obred se je odvil v čudovitem grajskem vrtu Sevniškega gradu. Kljub rahlem dežju med obredom se je naposled le prikazalo sonce.

Nadaljevanje zabave se je odvilo na Vinskem dvoru Deu, ker sva že večkrat fotografirala. Prijazno osebje, vrhunska hrana in postrežba ter seveda prelep ambient je tisti, zaradi katerega se vedno znova z veseljem vračava. Z odlično ekipo je prav sanjsko sodelovati!

Prelep sončni zahod smo izkoristili za fotografiranje in kratek oddih od dogajanja, trenutek za zadihat in vdihnit celotni dan, trenutek zanju in prelepe fotografije ki so nastale spotoma.

Lokacija: Grad Sevnica 
Lokacija slavja: Vinski dvor Deu
Organizacija poroke: I.DO.Načrtovalnica

 

Share this story
Back to portfolio