Poroka na dolenjskem, (praktično najina soseda).
Čudovit par, Dunja in Benjamin, sta s svojo sproščenostjo, dobro voljo in veliko ljubezni že na predporočnem fotografiranju vzljubila fotoaparat (in obratno!). Kljub temu pa sta morala v zadnjem ”zamašku” korone svojo poroko konkretno zmanjšati.
Pari ste bili v letu 2020 pred velikimi odločitvami, včasih so le te prišle zgolj nekaj dni pred poroko – zmanjšati obseg poroke, prestaviti vse (kljub temu, da je do zadnje cvetlice že vse pripravljeno), ogromno stresa in dodatne organizacije.
Navadno so ”največje” dileme v tem ali izbrati dekoracijo v bež ali raje peščeni barvi. 😉

Dunja in Benjamin sta se odločila, da svojo poroko nekoliko (precej!) zmanjšat in se odločila za civilni obred v zidanici Opara.

Kljub temu, je bila poroka polna solz sreče, smeha, ljubezni, veselja… <3 V vseh pogledih čudovita in popoln začetek skupnega življenja, ter zgodba za otroke in vnuke. 😉

Za fotografiranje smo ujeli čudovit sončni zahod pri zidanici Opara, takoj po civilnem obredu. Nebo nas s svojimi spektakularnimi barvami nikakor ni razočaralo <3
Urejen vrt pri zidanici Opara ima neverjeten razgled, prelep obok in rustikalne obnovljene tradicionalne stavbe, ki služijo za krasno kuliso za fotografiranje.

Za večerjo, po končani poroki, pa sva se odpravila v hotel Opara in kot vedno sva se fino in zelo dobro najedla.
Kot pogosta gosta hotela Opara pa sva vedno znova navdušena nad njihovim sladoledom in kavo.
No, kaj hočeva povedat, da jih zelo priporočava!

Share this story
Back to portfolio