Poročno fotografiranje intimne poroke na gorenjskem v Radovljici in zabave v Skednju 2.

Sproščeno, elegantno s prefinjenimi modernimi detajli.

T+M sta svoj poročni dan delila z ožjim krogom najbližjih.
Za civilni obred sta si izbrala eleganten Mestni muzej Radovljica na Linharotvem trgu. V čudoviti prenovljeni notranjosti smo ustvarili tudi del njinih portretov. Njun eleganten in minimalističen stil poroke se je idealno zlil z interierjem.
Sprejem po obredu se je odvil na zunanji terasu muzeja s kuliso drevesnih krošenj in v prijetni senci, ki je na ta vroč julijski dan izjemno prijala.
Nadaljevanje zabave je potekalo v intimnem, rustikalnem ambientu Skednja 2.  V Skednju 1 sva fotografirala že večkrat, tokrat pa je bilo prvič, da sva imela priložnost zgodbe loviti na tej lokaciji.
Travniška jasa, odeta z gozdom je prava majhna idila za vse, ki si svoj poročni dan predstavljate sredi narave, z mnogimi simpatičnimi detjali in rustikalnim pridihom arhitekture Skednja.
Njuni rokerski duši je potešil band NonStopBand. Zelo priporočava vsem, ki si želite izjmenega banda z rokerskim repertorajem in energijo, ki bo svate držala na nogah do jutranjih sončnih žarkov.
Hvaležna sva, da sva bila lahko del tega dne, kljub temu, da smo se na poroki srečali prvič je energija stekla in fotografije, ki so nastale  bodo ta dan ohranile v večnost.

Share this story
Back to portfolio