1. Stil in način dela fotografa

Končni produkt – fotografija je definitivno prva stvar, ki vama mora biti všeč pri fotografu. Toni, občutki in kako oseba na samem dogodku fotografira je zelo pomembno, da bosta fotografije in občutke s poroke vedno znova gledala z največjim užitkom!

Najinim parom je všeč, da se na poročni dan zlijeva s svati, loviva tiste majhne trenutke brez da motiva dogajanje. Na samem portretnem fotografiranju pa jim je pomembno, jih vodiva na zelo sproščen način, poln smeha, da skoraj pozabijo, da so pred objektivom.  

2. Odnos in zaupanje

Skoraj bi postavila to točno na prvo mesto. Nama (in najinim parom) je vsem skupno, da se ujamemo! Da smo lahko sproščeni en z drugim, zaupanje v izkušnje, ki jih imava so tudi velik del tega, saj lahko s svojim znanjem in nasveti pripomoreva k boljši izkušnji celotnega dne. Obenem pa fotografije vsaj z malo kemije med parom in fotografom izpadejo res super! Bodisi so to iskreni široki nasmehi, neka ideja, ki se nam fotografom utrne, in jo skupaj izvedemo, ali pa zgolj to, da fotografiranje mine hitre in sproščeno … Zaupanje in to, da se s pari ujamemo je res res ress pomembno!

3. Sestanek v živo/preko zooma

Preko spletne strani boste verjetno dobili nek občutek kaj poročni fotograf nudi, kakšen stil ima, kako približno izgleda, težje boste pa izvedeli, če se ujamete.
Najin predlog je vedno, da se sestanemo na kavi. Tam naju lahko spoznata, poklepetamo o vajinem dnevu, velikokrat pa pravzaprav o vsem ostalem – vajini zgodbi, najini zgodbi,… No spoznavni sestanek pač! Najhitrejši in najzanesljivejši način, da ugotovita, če se naše energije ujemajo obenem pa tudi osebno lahko pogledata in potipata poročne foto knjige in fotografije s porok.

poroka galerija okusov

4. Cena

Seveda, logično! Tako kot pri ostalih stvareh v življenju je pomembna tudi cena poročnega fotografiranja.
Vama pa svetujeva, le to, da se poročita le enkrat v življenju in fotografije vama bodo ostale za vedno!

5. Še vedno niste prepričani?


Na enem izmed blogov nekega tujega fotografa sva zasledila res dober nasvet! Če se težko odločite med stili fotografij, povprašajte vašega potencialnega fotografa po fotografijah celotne poroke nedavnih porok. Tako boste dobili dober občutek kako preko celotnega dne izgleda poročna galerija.
Vaju zanima najina? Pišita nama!